اسلامی شهربابکی، پروین، مینایی، مینا، و ناصرنیا، محمدرضا. (1385). سیمای تغذیه کودکان زیر 5 سال استان سیستان و بلوچستان. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 13(2 (سومین کنگره اپیدمیولوژی))، 25-25.
بوزرجمهری خدیجه، جهان تیغ حسنعلی، معصومی جشنی مهدی (1397). واکاوی محدودیتهای بازاریابی محصولات ارگانیک روستایی (مطالعه موردی: روستاهای حاشیه دریاچه هامون، سیستان) . برنامهریزی و آمایش فضا; ۲۲ (۴) :۸۶-۱۱۲
حسین بر، یارمحمد؛ نادری، عزت الله و سیف نراقی، مریم. (1400). بررسی نابرابریهای آموزشی سیستان و بلوچستان در مقایسه با شاخص های کشوری و ارائه الگویی برای تحقق عدالت آموزشی با تأکید بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی. مطالعات آموزشی و آموزشگاهی. 10(3): 383-413.
حیدرزادگان، علیرضا و صندوقداران، محمد حسین. (1396). فرصتهای آموزشی دانش آموزان عشایر استان سیستان و بلوچستان: (برابر یا نابرابر). مطالعات برنامه ریزی آموزشی. 6(11)، 159-175.
خمری، منصور و معمری، ابراهیم. (1397). پایش سیاستهای توسعه اقتصادی- اجتماعی فضا از منظر ژئوپلیتیک ناحیهای در جنوب شرق ایران (مطالعه موردی: سیستان و بلوچستان). جغرافیا و روابط انسانی، 1(3)، 410-423.
صبحیمقدم، مژگان.، عباسی، عنایت و بیژنی، مسعود. (1396). طراحی الگوی تشکیل یک سازمان مردمنهاد محلی: شرایط، تعاملات و پیامدها (موردمطالعه، روستای کیخا، شهرستان زابل). پژوهشهای روستائی 8(3): 502-517.
کوهستانی، کیمیا، عبدالهی، وحیده، خوشنودی فر، زهرا، و شهرکی، بهزاد. (1393). تحلیل مؤلفه های تاثیرگذار بر توسعه کشاورزی ارگانیک در استان سیستان و بلوچستان از دیدگاه کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 7(3 (پیاپی 27))، 29-41.
Aguirre Sánchez, L., Roa-Díaz, Z. M., Gamba, M., Grisotto, G., Moreno Londoño, A. M., Mantilla-Uribe, B. P., ... & Franco, O. H. (2021). What influences the sustainable food consumption behaviours of university students? A systematic review. International journal of public health, 66, 1604149.
Ali, H., Li, M., & Hao, Y. (2021). Purchasing behavior of organic food among Chinese university students. Sustainability, 13(10), 5464.
Hamilton, K., & Hekmat, S. (2018). Organic food and university students: a pilot study. Nutrition & Food Science, 48(2), 218-227.
Najafabadi, M. M., Mirzaei, A., Laskookalayeh, S. S., & Azarm, H. (2022). An investigation of the relationship among economic growth, agricultural expansion and chemical pollution in Iran through decoupling index analysis. Environmental Science and Pollution Research, 29(50), 76101-76118. Nunez, G. H., Kovaleski, A. P., & Darnell, R. L. (2014). Formal Education Can Affect Students’ Perception of Organic Produce. HortTechnology hortte, 24(1), 64-70.
Prathansong, N., & Kananurak, N. (2023). Reason (For and against) Consumers Affecting Organic Product Purchase Intention: Bangkok, Thailand. Journal of Family Business & Management Studies, 13(1).
Setiawati, H., Hartoyo, H., & Simanjuntak, M. (2018). Analysis on intention of purchasing organic foods by the undergraduate students of IPB using the theory of planned behavior approach. Jurnal Manajemen & Agribisnis, 15(2), 198-198.
Sobhani, S. M. J., Jamshidi, O., & Norouzi, A. (2018). Students' intention towards organic foods purchase: Application of the extended theory of planned behavior. Environmental Education and Sustainable Development, 7(1), 49-62.
Yazdanpanah, M., & Forouzani, M. (2015). Application of the Theory of Planned Behaviour to predict Iranian students' intention to purchase organic food. Journal of Cleaner Production, 107, 342-352.